Deals

Dealtip: ASUS ROG Ally Extreme Z1 voor €599

asus rog ally
© ASUS
Momenteel is de ASUS ROG Ally (Z1 Extreme) verkrijgbaar met 200 euro korting. Wie nog op zoek is naar een perfect cadeau voor de gamer moet snel toeslaan.

Gamers kunnen inmiddels kiezen uit meerdere draagbare gamingconsoles. In navolging van Nintendo zijn ook ASUS (ROG Ally), Valve (Steam Deck) en Lenovo (Legion Go) met eigen Switch-concurrenten op de proppen gekomen. ASUS’ ROG Ally is ook meteen één van de duurste consoles, met een prijskaartje van €799 voor de variant met de Ryzen Z1 Extreme.

Tijdelijk krijg je bij bol.com €200 korting op de gamingconsole en betaal je dus nog €599. De console wordt zoals gewoonlijk geleverd inclusief drie maanden gratis Xbox Game Pass Ultimate. Wanneer de aanbieding afloopt is niet bekend.

Specificaties ASUS ROG Ally

ASUS’ ROG Ally is beschikbaar in twee varianten. De aanbieding geldt voor de variant met de Ryzen Z1 Extreme-APU. Aangesloten op netstroom gebruikt die processor maximaal 30 watt. Zodra je de console van het stopcontact loskoppelt, daalt de limiet naar 25 watt. In die stand zal de console wel wat geluid produceren. Er is gelukkig ook een stille modus. Die beperkt het stroomverbruik tot 9 watt. Dit zorgt er ook meteen voor dat je batterij een stuk langer meegaat.

Uitgelicht artikel ROG ALLY ASUS ROG Ally review: gamen op Windows in je schoot

Tijdens het gamen op de ROG Ally geniet je hoe dan ook van het vlotte 7-inch-scherm, met een 120Hz-beeldverversing en Full HD-resolutie. Hier zijn nog enkele belangrijke specificaties:

  • Opslag: 512 GB
  • Verbinding: Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.1
  • OS: Windows 11 met ASUS’ Armory Crate-software

25% korting op ROG Ally Z1 Extreme

Tijdelijk kan je €200 korting scoren op de ASUS ROG Ally via bol.com. Hierdoor betaal je nog €599 voor de gamingconsole, inclusief drie maanden gratis Xbox Game Pass Ultimate. Hoelang deze dealtip geldig is, is niet bekend. Meestal loopt de deal af zodra de voorraad op is of na een vooraf gekozen datum.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business