Amazon Prime Video: nieuwkomers in november

Amazon Prime Video op Apple TV
© iStock - marcoventuriniautieri
Amazon zit sinds korte tijd in België. Via Prime Video kijk je voor €2,99 ook films en series. Ontdek hier wat nieuw is in november.

Amazon zit sinds een korte tijd in België en biedt hier haar Prime-services aan voor slechts 2,99 euro. Voor die prijs worden je producten uit de Amazon Store sneller en gratis naar je opgestuurd. Bovendien krijg je ook toegang tot een hele catalogus ontspanningsmateriaal met Amazon Prime Video. In november komen er een aantal nieuwe titels op de service, die we hier graag voor je op een rijtje zetten.

Series

Amazon pakt onder andere uit met de docuserie Always Jane. De serie gaat over Jane Noury, een transgendertiener in de Amerikaanse staat New Jersey. Voor deze vierdelige docuserie werd ze twee jaar lang gevolgd door regisseur Jonathan C. Hyde.

Daarnaast is er ook The Wheel of Time, een fantasyreeks die maar liefst tien afleveringen telt. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks – niet toevallig de beste verkopende reeks fantasyboeken sinds The Lord of the Rings. De serie speelt zich af in een wereld vol magie, monster en andere creaturen. Het hoofdpersonage kan dan ook, als een van de weinige vrouwen in de serie, magie gebruiken. Vanaf 19 november is de serie te zien op Prime Video.

Een derde serie die vanaf deze maand te zien is op Prime Video, is Hanna. Het volgt een gelijknamig meisje dat opgroeide in een bos en eigenlijk getraind werd om als huurmoordenaar door het leven te gaan. Hanna heeft echter andere plannen en probeert de organisatie die haar rekruteert te vernietigen. Het derde seizoen van deze actieserie is beschikbaar vanaf 24 november.

Film

Op het vlak van films is het deze maand iets stiller voor de Prime Originals. Harry Styles maakt zijn opwachting in My Policeman waarin hij, jawel, een politieagent speelt die Tom Burgess heet. De film speelt zich af in de jaren ’50 en draait rond Burgess’ homoseksualiteit die koste wat kost geheim moet blijven. In de fifties was het illegaal om homoseksueel te zijn. Het personage van Styles worstelt dan ook met zijn rol als politieagent die de wet en zijn eigen liefdesleven hoog moet houden. De film is vanaf 4 november te zien op Prime Video.

Zin om te kijken? Voor €2,99 per maand krijg je dit en veel meer via Amazon Prime Video.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business