Koopgidsen

6 MagSafe accessoires voor iPhone 12

MagSafe Apple
Net een nieuwe iPhone gekocht en opzoek naar leuke extra's voor je MagSafe? We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

Een van de leukste nieuwigheden aan de iPhone 12, iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro is MagSafe. Apple heeft de iPhones over de gehele lijn voorzien van een nieuw magneetsysteem waarmee je efficiënter draadloos kan laden. Wanneer je een MagSafe-lader gebruikt gaat het zelfs redelijk vlot, hebben de tests ons geleerd.

Maar de MagSafe magneet hoeft niet alleen te worden gebruikt om op te laden. Kort na de lancering van de iPhone 12 kwamen leuke MagSafe accessoires als paddenstoelen uit de grond. Zo kwam Moment met een serie cases en mounts waarmee je eenvoudig via de magneet microfoons, tripods of torches op je smartphone kon zetten.

Het systeem heeft voor een totaal nieuw ecosysteem binnen iPhone gezorgd. Apple biedt natuurlijk zelf ook heel wat producten zoals de wallet die je via een magneet op de achterkant van je toestel kan plakken. Wij hebben voor jou een lijstje in elkaar gestoken met de handigste accessoires die vandaag beschikbaar zijn bij ons.

Dit zijn de beste MagSafe accessoires tot nu toe

Belkin MagSafe auto mount – 39 euro

MagSafe Apple

Laat die bulky magneet op de achterkant van je iPhone achterwege. Met deze mount van Belkin in combinatie met je iPhone 12 is voldoende om alles op zijn plaats te zetten.

Apple MagSafe – 45 euro

MagSafe Apple

Bij je nieuwe toestel hoort ook een nieuwe oplader. Vermits die niet meer standaard meegeleverd wordt kan een draadloze magneetlader wel eens van pas komen.

Apple MagSafe Duo – 149 euro

Nog maar net gearriveerd in België en Nederland maar wel al te bestellen via pre-order bij Coolblue.. Een één-in-twee lader voor iPhone en Apple Watch.

Apple MagSafe kaarthouder – 69 euro

Apple Leren Kaarthouder voor iPhone met MagSafe Zadelbruin Main Image

Speel je altijd maar die portefeuille weer kwijt? Hang je kaarthouder gewoon op de acherkant van je toestel.

Belkin 3-in-1 MagSafe charger – 149 euro

MagSafe Apple

Voor dezelfde prijs als de Duo-charger hierboven: 3-in-1.

Apple USB-C oplader – 29,99 euro

MagSafe Apple

Een extra USB-C lader is altijd handig om in huis te hebben.

Ken jij nog leuke accessories voor de nieuwe iPhone 12 reeks? Laat het ons weten!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business