E-books, LEES DIT

Download het gratis e-book Vision on 2021!

Wat brengt de toekomst voor bedrijven en de maatschappij? In het e-book Vision on 2021 richten we de blik vooruit.

2020 zit er bijna op. Een jaar dat onze maatschappij op veel gebieden drastisch heeft veranderd. Er is veel gefocust op de negatieve gevolgen die de coronapandemie op onze levens heeft gehad, en nog alle tijd zal hebben, maar in Vision on 2021 willen we afstappen van die negativiteit en het volledige plaatje in beeld brengen. Want de pandemie heeft zeker ook positieve evoluties in onze maatschappij teweeggebracht.

Hoe moet het nu verder na het rampjaar 2020? Vision on 2021 kijkt vooruit naar een nieuwe maatschappij. Een maatschappij die nog met zeer veel uitdagingen zal geconfronteerd worden, maar wel veel technologische mogelijkheden heeft om die uitdagingen aan te pakken. Vooruitkijken doen we samen met Orange, Capgemini, Workday, Basware, Tata Consultancy Services en Worldline die elks vanuit hun eigen ervaringen de evoluties voor hun sector in kaart brengen.

Op zoek naar interessant leesvoer voor tijdens de kerstvakantie? Download dan het gratis e-book Vision on 2021 via onderstaand downloadformulier:

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Bedrijf*
E-mail*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business