Nieuws

Amerikaanse prijzen Office 2010 bekend

Microsoft heeft de Amerikaanse prijzen voor Office 2010 bekendgemaakt. De grootste nieuwigheid is dat kopers kunnen kiezen voor een goedkopere kaart met een productsleutel, en de traditionele doos links kunnen laten liggen.

Office 2010, dat momenteel in publieke bèta getest wordt en later dit jaar zal uitkomen, wordt in de VS beschikbaar in vier versies: Home and Student, Home and Business, Professional, en een academische versie van Office Professional.

De kaarten met productsleutels kunnen uitsluitend voor één pc gebruikt worden; gebruikers die de doos kopen, kunnen het pakket op twee machines installeren. Met de uitzondering van Home and Student, dat op drie computers mag gezet worden.

[related_article id=”161452″]

Office 2010: Professional
De professionele versie van Office 2010, die Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, de browsergebaseerde Office Web Apps en technische ondersteuning bevat, klokt af op 499 dollar voor de doos, en 349 dollar voor de sleutelkaart. De academische versie van Professional zal op schoolcampussen en bij bepaalde verkopers verkrijgbaar zijn voor 99 dollar.

Office 2010: Home and Student
Een doos met Office Home and Student moet 149 dollar opbrengen, en wie enkel het kaartje wil, betaalt 30 dollar minder. Deze versie heeft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, en de Office Web Apps aan boord.

Office 2010: Home and Business
Home and Business is ongeveer hetzelfde, maar voegt Outlook toe aan de bundel. Het mailprogramma kost blijkbaar een stevige duit, want deze Office Home and Business kost 279 (doos) of 199 dollar (kaart).

Microsoft laat optekenen dat de bètaversie van Office 2010 al meer dan twee miljoen keer gedownload werd. “Om dat cijfer nog iets anders uit te drukken: dat is meer dan veertigduizend downloads per dag”, voegt Rachel Bondi, die bij Microsoft verantwoordelijk is voor Office, hier nog aan toe.

Het is nog niet geweten welke versies van het nieuwe Office-pakket in België en Nederland beschikbaar zullen worden, en hoeveel die precies zullen kosten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business