Nieuws

CES: E-lezer Entourage Edge heeft extra scherm

Naast de 3D-televisies is het aantal elektronische boekenlezers niet te tellen op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De Kindle van Amazon krijgt behoorlijk wat concurrentie. Entourage Systems valt op met een e-lezer die twee schermen heeft. Een dualbook, zoals de fabrikant het zelf noemt.

De Entourage Edge combineert een e-reader met een tabletcomputer. Aan de ene kant heeft deze Edge een zwart-witscherm met elektronische inkt, aan de andere een lcd-kleurenscherm voor klassieke internettoepassingen. Beide kunnen 360 graden gedraaid worden. De tablet-pc maakt gebruik van Googles besturingssysteem Android.

Voor 490 dollar krijg je ook een ingebouwde camera en microfoon, 4 GB aan intern geheugen en een WiFi- en Bluetooth-ontvanger. Een combinatie die helaas behoorlijk wat weegt, kunnen we vaststellen.

[related_article id=”152275″]

Tot 16 uur batterijduur
De twee schermen werken niet compleet los van elkaar. Zo opent een hyperlink uit een e-book automatisch op het lcd-scherm rechts. Bij gebruik van beide schermen gaat de batterij zeven uur mee. Voor de e-reader alleen loopt dat zelfs op tot zestien uur.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business