Nieuws

CES: Skiff toont flexibele e-lezer

Fabrikant Skiff onthult op elektronicabeurs CES zijn gelijknamige e-boekenlezer, die met zijn 11,5 inch groter is dan de Amazon Kindle DX. De lezer heeft een aparte aanpak om digitale kranten en tijdschriften te tonen.

De Skiff Reader is zo’n kwart inch (0,6 cm) dik en heeft een UXGA-resolutie van 1.600 bij 1.200 pixels. Het toestel wordt gelanceerd in samenwerking met magazinegrootmacht Hearst (de uitgever van onder meer Cosmopolitan en Esquire), en is bedoeld om magazine- en kranteninhoud te tonen die niet helemaal tot zijn recht komt op traditionele e-lezers.

Het toestel heeft een opslagcapaciteit van 4 GB (en een SD-kaartsleuf) en een 3,5 mm-hoofdtelefoonjack. Maar het apparaat valt vooral op door de unieke metaalfolie, die ontwikkeld werd door LG Display. Deze dunne, flexibele plaat van roestvrij staal is volgens het bedrijf sterker dan de klassieke glazen display die je bij andere e-lezers vindt.

[related_article id=”152275″]

Inhoud kan op de Skiff gezet worden via de mini-usbpoort, WiFi of het 3G-netwerk van Sprint. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

De flexibele plaat van roestvrij staal is volgens Skiff sterker dan de klassieke glazen display.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business