Nieuws

DVD Flick 1.3.0.7

Je hebt een aantal videobestanden, en zou ze graag op je televisie afspelen, uiteraard inclusief menu. Hiervoor is DVD Flick uitermate geschikt, vooral wanneer het snel moet gaan. De mediaondersteuning is alvast indrukwekkend: meer dan zestig videoformaten en veertig audioformaten.

Een dvd stel je samen door een willekeurig aantal videobestanden toe te voegen aan het DVD Flick-project. Je kunt deze zogenaamde ‘titles’ ook naar wens aanpassen: je voorziet ze van een titel, voegt extra geluidssporen of ondertitels toe, maakt hoofdstukken, …

Om een menu te maken, volstaat het om op de knop Menu settings te klikken en een van de zes meegeleverde stijlen te kiezen. Op de forums van DVD Flick kan je echter extra stijlen downloaden, evenals een tool om je eigen stijlen te genereren.

[download_file]

Een laatste stap die je moet doorlopen is het configureren van het project zelf. Zo kun je een algemene titel kiezen, maar nog belangrijker, de doelgrootte van je project. Standaard is dit 4,3 GB, maar je kunt dit veranderen naar wat je zelf verkiest. Ook de codeerkwaliteit en -bitrate laten zich aanpassen, deze laatste ook voor de audio.

Ben je klaar met configureren, dan volstaat een klik op de knop Create DVD, waarmee DVD Flick de inhoud van je dvd naar een map op je harde schijf zal wegschrijven. Wens je echter ook dat dit op een dvd wordt gebrand, dan dien je dit aan te passen in de projectinstellingen.

Het is ook mogelijk om een ISO-bestand te laten maken van het resultaat. Handig, want dan kun je de media later nog eens op een andere dvd branden, zonder dat je het hele proces opnieuw moet doorlopen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business