Nieuws

Office 2010 vanaf 109 euro

Microsoft heeft Nederlandse prijzen bekendgemaakt van Office 2010, zijn nieuwe kantoorsuite die binnenkort gelanceerd wordt. Afhankelijk van de versie kost het pakket tussen 109 en 699 euro.

Eerder was al bekend geworden hoeveel de verschillende versies van de kantoorsuite moeten opbrengen voor Amerikaanse gebruikers. Maar nu is dus ook duidelijk wat de software in Nederland zal kosten.

Er zijn drie versies, die elk in twee varianten verkrijgbaar zijn: een pakket met een dvd in de klassieke box, en een variant waarbij je een kaart met een productsleutel koopt, om op een nieuwe pc de voorgeïnstalleerde versie te ontgrendelen.

[related_article id=”161452″]

Basisversie vanaf 109 euro
Wie de basisversie van Office 2010, Home & Student, op die manier wil gebruiken, betaalt 109 euro voor een productsleutel, en 30 euro als je toch graag een doos met dvd wil. In ruil krijg je Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote en de nieuwe Office Web Apps. Met de boxversie krijg je wel ook een licentie om het kantoorpakket op drie verschillende machines te installeren.

Home & Business: met Outlook
Als je graag ook e-mailclient Outlook aan dat rijtje toevoegt, heb je Office Home & Business nodig. En daarvoor betaal je een stuk meer: 249 euro (kaart) of 379 euro (doos).

Kantoorprofessionals
Voor professionele gebruikers is er ten slotte Office Professional. Naast alle programma’s uit Home & Business, vind je in die versie nog Publisher, Access en technische ondersteuning. Kantoorprofessionals kunnen hun handen op deze versie leggen voor 499 of 699 euro.

Een concrete lanceerdatum voor Office 2010 is er nog niet, maar Microsoft heeft wel al de zogeheten technologiegarantie voor Office 2010 geactiveerd. Daarmee kunnen gebruikers die tussen maart en september de oudere Office 2007 kopen onder bepaalde voorwaarden gratis upgraden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business