Nieuws

Lacuna Launcher 1.0.0

Lacuna Launcher kan je helpen om verschillende programma’s tegelijkertijd te openen. Opvallend aan deze tool is dat er absoluut geen grafische gebruikersinterface aanwezig is.

Ondanks dat werkt het programma toch vrij eenvoudig, al oogt het aanvankelijk wat complex.

Het programma leest een tekstbestand in dat je zelf samenstelt en opent alles wat erin staat. Dat kunnen standaard uitvoerbare programma’s (.exe) zijn, maar net zo goed ook snelkoppelingen (.lnk) of internetsnelkoppelingen (.url).

Snelkoppelingen instellen
Je gaat er als volgt mee aan de slag. Je plaatst eerst het volledige pad naar de applicaties die je wilt openen onder elkaar in een tekstbestand, één per regel. Hierna dien je er dan nog voor te zorgen dat je deze lijst kunt openen met Lacuna Launcher.

[download_file]

Dit doe je door een snelkoppeling te maken naar het ll.exe-bestand (de Lacuna Launcher-executable zelf). Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling en kies je Eigenschappen. Bij het tekstvak Doel plaats je het pad tussen twee dubbele aanhalingstekens.

Erachter plaats je het volledige pad naar het tekstbestand dat je hebt aangemaakt, eveneens tussen dubbele aanhalingstekens.

Achter deze twee paden plaats je twee getallen: het eerste is de tijd die Lacuna Launcher moet wachten met het beginnen openen van de programma’s, en het tweede wijst naar de tijd die het programma wacht tussen elke twee programma’s.

Lacuna Launcher kan heel handig zijn wanneer je dikwijls verschillende taken moet uitvoeren op je computer, die elk een aantal verschillende programma’s vereisen. Je moet er alleen wel één keer moeite voor doen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business