Mozilla komt sneller dan gepland met een update voor zijn browser Firefox. Eerder deze week werd een ernstig beveiligingslek blootgelegd, en dat is nu met de update naar versie 3.6.2 dichtgespijkerd. Bij Mozilla waren ze al enkele dagen op de hoogte van het lek, dat hackers kunnen misbruiken om code uit te voeren op de […]


Mozilla komt sneller dan gepland met een update voor zijn browser Firefox. Eerder deze week werd een ernstig beveiligingslek blootgelegd, en dat is nu met de update naar versie 3.6.2 dichtgespijkerd.

Bij Mozilla waren ze al enkele dagen op de hoogte van het lek, dat hackers kunnen misbruiken om code uit te voeren op de computers van gebruikers. Het bedrijf had ook al een patch klaar, maar aanvankelijk zou het tot 30 maart duren alvorens die genoeg getest was om als update uitgebracht te worden.

De Duitse overheid had intussen internetgebruikers aangeraden om Firefox links te laten liggen en voorlopig met een andere browser te werken. Maar dat is niet meer nodig, aangezien Mozilla op zijn blog schrijft dat het zijn planning aangepast heeft en de update naar versie 3.6.2 intussen klaar is voor alle gebruikers.


Wie met Firefox surft, kan de update binnenhalen via de optie Check for updates in het Help-menu.