Nederlandse versie Office 2010 op 6 juli

Office 2010 is sinds dinsdag wereldwijd te koop in 35.000 handelszaken en online via Office.com. De Nederlandstalige versie verschijnt pas op 6 juli.

Op dit moment is het pakket al in tien talen beschikbaar, waaronder het Frans en het Engels. Later volgen nog 94 talen, en daar is het Nederlands er eentje van.

Een gratis Starter-uitvoering van het programma wordt voorgeïnstalleerd op zo’n honderd miljoen pc’s van Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony en Toshiba die volgend jaar verkocht zullen worden. De software opwaarderen kan door de Product Card Key te kopen van een van de drie versies van Office: Home & Student, Home & Business of Professional 2010.

[related_article id=”161452″]

Het nieuwe pakket installeren op een bestaande computer kan simpelweg door het te downloaden.

Andere aanpak
Microsoft heeft duidelijk gekozen voor een totaal andere manier van beschikbaar stellen. Voorheen koppelde het bedrijf het applicatiepakket Works aan Windows. Hiermee hoopt de fabrikant weerstand te kunnen bieden aan de concurrentie van online tekstverwerkers. “Op basis van de enorme interesse voor Office 2010 bèta en het succes van Windows 7 durven wij sterke verkoopcijfers voor Office te voorspellen”, zegt Stephen Elop, president van de Microsoft Business-afdeling.

Het blijft echter afwachten hoeveel gebruikers overstappen naar een betaalde versie. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business