Nieuws

Review: Vacation Isle – Beach Party

Met slechts acht niet altijd even sterk van elkaar verschillende activiteiten op het programma valt Vacation Isle: Beach Party net iets te licht uit.

Acht in een dozijn

Van games als deze vind je er dertien in een dozijn voor de Nintendo Wii. Vrolijke, familievriendelijke en instapklare verzamelingen van spelletjes in een of ander thema, waar je in de meeste gevallen net zo makkelijk mee weg bent als je ze weer neerlegt. Het thema van Vacation Isle: Beach Party spreekt voor zich en de invulling is weinig verrassend. Je kiest uit zes sportieve en twee minder sportieve activiteiten. Zo kun je slalomwaterskiën, wakeboarden, surfen, rechtopstaand paddelen en deelnemen aan de best spectaculair ogende ski jump- en stunt park-events. Daarnaast mag je je ook schuldig maken aan competitief hoelahoepen en vuurdansen.
Elk game laat zich alleen spelen of tegen drie andere spelers en kan in minder dan vier minuten beslist worden. Ze vereisen stuk voor stuk intensief zwaaien en schudden met de Wii-controllers en wie thuis zo’n Wii Balance Board heeft staan, kan het aan de bewegingsgevoelige besturing toevoegen. Zoals meermaals het geval is in dit soort spelletjes is het minder een kwestie van behendigheid dan wel het juiste ritme te pakken te krijgen. De moeilijkheidsgraad, die op zich al niet al te hoog ligt, kan nog worden bijgestuurd zodat ook heel jonge of motorisch minder getalenteerde spelers omarmd worden. Dat klinkt allemaal heel aardig, maar zoals gezegd vind je in de winkelafdeling met Wii-games makkelijk vijftig gelijkaardige en helaas even weinig heugeniswaardige concurrenten.
 

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business