Nieuws

Review: Pure Football

Pure Football slaagt er in ieder geval niet in het gat te vullen van de uitblijvende volgende FIFA Street-aflevering. Gelukkig valt de prijs van de game mee (29,99 euro).

concurrentie voor FIFA Street?

Een wedstrijd in Pure Football wordt gespeeld door twee teams van elk vijf spelers. Het speelveld is klein, de moves worden karikaturaal uitvergroot en de actie is snel. Dit zou een hoog tempo en een nog hogere spektakelwaarde moeten creëren. Helaas wordt op dit lekkers een rem gezet door de innovatieve Pure Shot en Pure Cross-spelmechanismen. Je moet bij elke pass en elk schot rekening houden met metertjes en balkjes om een geslaagd resultaat uit de benen van je virtuele spelers te dwingen. Een typisch voorbeeld van goed gevonden, maar stuntelig uitgevoerd. Zeker wanneer je de doelman van de tegenstanders met willekeurige moeiteloosheid jouw beste ballen onderschept.
Pure Football heeft zijn best gedaan om meer dan tweehonderd bekende en herkenbare voetballers, en een paar nationale teams te pakken te krijgen, maar voor elke aanwezige kan de kenner twee afwezigen opsommen. De game lijdt ook aan een gebrek aan spelmodi, waardoor je min of meer beperkt blijft tot partijtjes tegen een andere speler of de campagnemodus, waarin je een zelfgemaakt team in ruwweg zes uren naar de wereldtop speelt. Visueel ziet het er allemaal best mooi uit, maar een voetbalgame heeft meer nodig.

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business