Nieuws

Apple zoekt antennespecialisten

Apple heeft op zijn jobsite enkele oproepen geplaatst voor ervaren antennespecialisten. Zou er dan toch iets mis zijn met de antenne van de iPhone 4?

Kort na de lancering van de nieuwe iPhone doken er her en der filmpjes op van kopers die problemen leken te hebben met de ontvangst van hun nieuwe smartphone. Als je de iPhone op een bepaalde manier vasthoudt, verliest het toestel zijn signaal. Het euvel wordt intussen smalend The iPhone Death Grip genoemd.

Volgens de officiële mededeling van Apple is het geen hard- of softwarefout en heeft “elke telefoon minder ontvangst zodra je hem in je handen hebt”. Het bedrijf raadt dan ook aan om de iPhone 4 niet op die manier vast te houden, of om een hoesje te kopen dat de antenne beschermt.

[related_article id=”158256″]

Maar op de dag dat de problemen voor het eerst gesignaleerd werden, verschenen er op de jobsite van Apple drie vacatures voor ervaren antennetechnici. In de taakomschrijving staat onder andere “het uittekenen en implementeren van een architectuur voor een antennesysteem om de stralingsprestaties van draagbare apparaten te optimaliseren.” Toeval?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business