Nieuws

AutoSizer 1.71

Niks vervelender dan een programma opstarten en het venster niet gemaximaliseerd zien. Nu kan je in het eigenschappenvenster van de snelkoppeling het veld Uitvoeren wel instellen op Gemaximaliseerd, maar daarmee red je het niet altijd. AutoSizer geeft je veel meer garantie op succes.

Sterker nog, AutoSizer laat je desgewenst voor elk programmavenster een eigen optimale grootte en schermlocatie instellen en zorgt er meteen voor dat dit zo blijft wanneer je de betreffende toepassing een volgende keer weer opstart.

Voorwaarde is wel dat AutoSizer op de achtergrond actief is, en dat het zich gemakshalve dus samen met Windows in het geheugen mag nestelen. Met een bescheiden 1,7 MB RAM is het tooltje overigens al tevreden.

[download_file]

Nadat je de tool hebt geïnstalleerd, houdt het een overzicht bij van alle programmavensters die op dat moment geopend zijn. Je hoeft nu maar een van deze vensters in de lijst te selecteren en de gewenste opties in te stellen – met name de grootte en de schermlocatie – om die voor alle volgende sessies te laten gelden.

[related_article id=”160534″]

Om ook de locatie te kunnen instellen moet je in het uitklapmenu bij Action to Perform wel eerst Resize/Position selecteren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business