Microsoft: ‘iPhone 4 is Apples Vista’

De iPhone 4 wordt door een topman van Microsoft vergeleken met Windows Vista. Zo legt hij de vinger op de wonde van de geteisterde telefoon.

“Het lijkt erop dat de iPhone 4 hun Vista wordt, maar daar heb ik geen problemen mee”, aldus Microsofts operationeel directeur Kevin Turner tijdens de Worldwide Partner Conference in de VS.

Volgens Computerworld had Turner daarvoor al even gespot met de ontvangstproblemen waar de iPhone 4 mee kampt. Zo wees hij erop dat je telefoons met Windows Phone 7 op elke manier kunt vasthouden om te bellen. Een grapje dat Nokia eerder ook al uithaalde.

[related_article id=”158256″]

Vista kampte bij de lancering in 2007 met een hoop klachten van gebruikers. Onder meer het gebruikersaccountbeheer (UAC), problemen met de stickers ‘Vista-ready’ op nieuwe computers en het ontbreken van drivers voor oudere hardware waren een probleem. Daardoor wordt Vista als een van de slechtste besturingssystemen ooit beschouwd.

Intussen heeft Apple bekendgemaakt dat het vrijdagochtend (vrijdagavond Europese tijd) een persconferentie geeft over de iPhone 4. Details over de inhoud zijn niet bekend, maar vermoedelijk zal het bedrijf commentaar geven of een oplossing voorstellen voor de aanhoudende problemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business