Nieuws

Bol.com opent winkel voor e-lezer met wifi

Bol.com voegt een sectie aan zijn webwinkel toe voor e-lezers met wifi-ondersteuning. Dit maakt het mogelijk om digitale boeken meteen te downloaden.

De mediawinkel maakt dit vandaag zelf bekend. Boeken die zijn aangekocht in de nieuwe afdeling, die vooralsnog mager gevuld is, zullen aanvankelijk alleen maar door BeBook Neo-readers geslikt worden.

Na betaling via iDeal kan de gebruiker zijn aankoop meteen op de e-lezer downloaden. Later zal het leesvoer ook voor andere wifireaders geschikt zijn.

Een jaar geleden startte Bol.com met de verkoop van digitale boeken, in samenwerking met Sony. De leesapparaten van Sony, de PRS-300 Reader Pocket Edition en de PRS-600 Reader Touch Edition, beschikken niet over wifi, maar alleen over een USB-aansluiting. Allicht dat de nieuwe versies van Sony wel wifi ondersteunen.

De verkoop van e-boeken loopt goed in Nederland. Vier maanden na de lancering werden er al 63.000 stuks verkocht. En vlak voor de zomervakantie merkte het bedrijf een verdrievoudiging in de verkoop van e-lezers en digitale boeken op.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business