Nieuws

Herstel Uw Bestanden 2

Wie zijn gegevens verliest, kan dat proberen op te lossen met Herstel Uw Bestanden 2. De software kan gecrashte harde schijven maar ook gewiste bestanden recupereren. Van iPod tot USB-stick, het programma weet raad. Althans, zo staat het in de gebruiksaanwijzing.

In werkelijkheid bevat het programma heel wat schoonheidsfoutjes die een paniekerige gebruiker allesbehalve vooruithelpen. Herstel uw Bestanden 2, dat zich overigens als Herstel uw Bestanden v4 installeert, biedt bijvoorbeeld de keuze om verloren “bbestanden” (sic) op naam te zoeken.

Wie de functie echter uitprobeert, komt al gauw op een leeg zoekresultaat uit. Reden daarvoor is dat het programma de herstelde bestanden allerhande exotische namen toekent.

Geduld, veel geduld
Na veel zoeken in de mappenstructuur kom je uiteindelijk wel op je bestand uit, maar zelfs dan bestaat de kans dat het onherstelbaar blijkt, of dat het programma het als tekst weergeeft. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de software wel degelijk bepaalde bestanden kan terughalen. Maar voor een programma 49,95 euro kost, heb je er wel erg veel geduld voor nodig.

Herstel uw bestanden 2
Prijs: 49,95 euro (augustus 2010)

PRO: vindt verloren bestanden (soms) terug.
CONTRA: weinig gebruiksvriendelijk, afwerking laat te wensen over, duur.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business