Nieuws

Review: Need For Speed World

Need for Speed World houdt nagenoeg elk onderdeel bewust eenvoudig en daar zullen ervaren racegamers het behoorlijk moeilijk mee hebben.

Gratis – maar niet helemaal

Need for Speed World is een racegame die online gespeeld wordt. Dat betekent dat je het uitgestrekte stratennetwerk van de spelwereld met honderden andere snelheidsduivels deelt. Op papier een sterk idee, maar de meningen zijn verdeeld.

De game is gratis, als je genoegen neemt met de basisversie die tien levels meegaat. Je maakt een account aan, downloadt het spel naar je pc en je klaar. Je begint onderaan de ladder met level 1. Door goed te presteren in allerlei illegale race-events en uit de klauwen van de offensief rijdende arm der wet te blijven, verdien je reputatiepunten en cash. Een groeiende reputatie geeft toegang tot meer racetypes, meer wagens en meer upgradeopties die je dan cash betaalt. Een race starten met wildvreemden of vrienden gaat moeiteloos.

De game beschikt over een handige mapfunctie waar je alles en iedereen moeiteloos op terugvindt. De besturing en de manier waarop je wagen reageert, houden het midden tussen vergevingsgezind realisme en arcadestijl. Al wordt dat realisme op een ander front stevig onderuitgehaald. De game gooit immers power-ups in de racemix. Dat zijn speciale, tijdelijke eigenschappen waarmee je bijvoorbeeld jezelf van de derde naar de eerste positie kunt katapulteren of je rivaal tot een magneet voor het drukke computergestuurde verkeer maken. Need for Speed World houdt nagenoeg elk onderdeel bewust eenvoudig en daar zullen ervaren racegamers het behoorlijk moeilijk mee hebben. Voor hen kunnen we de score hieronder halveren, maar de game lijkt op een breder publiek te mikken. Eenmaal level tien bereikt, zit je aan het plafond. Wie wil doorgroeien naar level 50 wordt aangemoedigd om het Starter Pack te kopen. Voor een budgetvriendelijk prijs weliswaar en helemaal niet verplicht, maar evenmin zonder zachte dwang.
 

[related_article id=”160734″]

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business