Nieuws

System Ninja 1.5.0

System Ninja is een opschoontool voor je harde schijf die onnodige rommel opspoort en verwijdert. Het verschil met andere gelijkaardige applicaties (zoals CCleaner) is dat System Ninja proactief op zoek gaat naar bestanden op de hele schijf, terwijl de meeste opschoners naar specifieke locaties kijken.

Het is intussen wel bekend dat hoe vaker je een computer gebruikt, hoe meer onnodige en tijdelijke bestanden op je harde schijf blijven plakken. Dat kan op termijn problemen opleveren met vrije hardeschijfruimte, en back-uppen of een schijf indexeren kan op die manier vreselijk lang duren.

Er zijn tal van programma’s die je helpen om achtergebleven bestanden te verwijderen, maar de meeste van die tools zoeken op specifieke plaatsen. Hierdoor kan je relatief snel en veilig scannen en verwijderen, maar blijven er toch nog heel wat onnodige bestanden over.

[download_file]

System Ninja zoekt overal naar zulke bestanden en kan ze op een intelligente manier identificeren. Dat duurt iets langer dan met bijvoorbeeld CCleaner, maar is veel doeltreffender.

Handig is ook de opstartmanager, waarmee je in de gaten kan houden welke programma’s meteen mee in het geheugen worden geladen bij het aanzetten van je computer. En de FileAnalyzr, die verschillende (online) bronnen raadpleegt om je meer informatie te geven over een bepaald bestand.

Deze applicatie heeft geen installatie nodig en kan meteen uitgevoerd worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business