Nieuws

Review: Sports Champions

Sports Champions is meer dan aardig tussendoortje en een overtuigende demonstratie voor een veelbelovende nieuwe manier van spelen op de PlayStation 3.

[related_article id=”160734″] Zes keer in beweging

Sports Champions is een van de eerste games die gebruikmaakt van PlayStation Move, een nieuwe technologie die je PS3-spellen laat besturen met bewegingen in plaats van op knopjes van je controller te drukken. Je moet dus over zo’n nieuwe Move-controller beschikken. De zes sporten zijn frisbeegolf, tafeltennis, strandvolleybal, boogschieten, petanque en gladiatorduel. Een gevarieerd aanbod, dat zich ook in korte sessies laat spelen en in de meeste gevallen dubbel zo leuk is wanneer je het tegen een andere echte speler opneemt. Je moet dan wel allebei zo’n controller in de hand hebben.

De meeste sporten laten zich ook solo met twee controllers besturen. Dat is geen verplichting, maar in sommige gevallen voelen je bewegingen dan nog natuurlijker, meer in overeenstemming met de echte sportieve handelingen, aan. Sports Champions is een geslaagde introductie voor PlayStation Move. Je bewegingen worden over het algemeen heel precies en onmiddellijk naar het scherm vertaald, waardoor een subtiele polsbeweging volstaat om het gewenste effect op je pingpongballetje te zetten en een afweerbeweging uit reflex je van de genadeslag in een zwaardgevecht redt. Visueel hebben we het al veel mooier gezien op de PS3-console, maar in dit genre lijkt deze familievriendelijke, franjeloze look om een of andere reden de standaard te worden.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business