Nieuws

Verkoop witte iPhone 4 alweer uitgesteld

Apple stelt de commerciële vrijgave van de witte iPhone 4 nogmaals uit, dit keer tot de lente van volgend jaar.

De jongste versie van Apples iPhone 4 is al beschikbaar sinds juni, maar het witte model laat nog op zich wachten. Eerst werd de verkoopdatum verplaatst naar juli, vervolgens naar het einde van dit jaar en nu naar de lente van volgend jaar.

“Het spijt ons zeer dat we mensen die op een witte iPhone wachten alweer moeten teleurstellen”, zegt Apple-woordvoerder Trudy Muller. Zij wil echter niet antwoorden op de vraag waarom de verkoop van het toestel alweer uitgesteld is.

[related_article id=”158256″]

Moeilijk te maken
Apple heeft nooit gezegd waarom de witte iPhone 4 zo moeilijk te maken is. Het bedrijf zegt enkel “dat het moeilijker is dan we in het begin dachten.”

Geruchten rond de witte smartphone doen al maanden de ronde op het wereldwijde web. De een zegt dat het ligt aan het feit dat de kleuren niet helemaal overeenkomen, op een andere website bleek dan weer dat het toestel licht lekt.

Kleurproblemen of niet: Apple heeft geen probleem met het verkopen van zijn telefoon. De zwarte variant van de iPhone zorgt al enkele jaren mee voor de groei van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business