Nieuws

Apple weet van schermproblemen Macbook Air

De nieuwe MacBook Air is dan wel een technische hoogstandje, perfect is hij niet. Vroege kopers klagen over problemen met het scherm.

Het is een publiek geheim dat de eerste modellen van een nieuw product vaak nog vol fouten zitten. En de nieuwe Macbook Air, de dunste computer die Apple ooit heeft gemaakt, is daar ondanks de positieve reviews geen uitzondering op. Vroege kopers klagen onder meer over problemen met het scherm.

Dat zou, als het toestel terugkomt uit de slaapstand, de verschillende helderheidsstanden blijven doorlopen. Andere bezitters hebben dan weer last van pulserende horizontale lijnen als hun Macbook Air uit de slaapstand ontwaakt. De enige gekende oplossingen zijn de laptop herstarten of tien à vijftien seconden sluiten. 

[related_article id=”158256″]

Apple zou op de hoogte zijn van het probleem. Dat blijkt uit een interne memo waar Boy Genius Report de hand op kon leggen. De oorzaak van het probleem is bekend en we werken momenteel aan een softwarematige oplossing, zo deelt Apple mee aan zijn medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business