Nieuws

ESET NOD32 Antivirus 4.2 (Sponsored Download)

Surfen op internet en e-mails bekijken doen we dagelijks.Cybercriminelen weten dit en verspreiden elke dag nieuwe bedreigingen. Ze proberen uw persoonlijke gegevens te stelen of uw PC zo te infecteren dat ze de PC kunnen controleren voor aanvallen en spams. Meer dan 70 miljoen mensen hebben vertrouwen in ESET dat ze beschermd zijn tegen bedreigingen.

Proactieve bescherming
ESET NOD32 Antivirus 4 detecteert en blokkeert bekende en onbekende virussen, trojans, wormen, adware, spyware, rootkits en andere bedreigingen zonder de prestaties van uw PC te vertragen. De ThreatSense technologie, geïntegreerd in ESET NOD32 Antivirus, gebruikt verschillende detectiemethoden om de best mogelijke bescherming te bieden tegen nieuwe bedreigingen nog voordat de database van de virushandkenmerken ge-update is.

Ongekende scansnelheid
ESET NOD32 Antivirus is zo snel dat u zijn aanwezigheid niet opmerkt. Zelfs veeleisende operaties zoals een complete analyse van de harde schijf worden op de achtergrond uitgevoerd zonder het systeem te vertragen.

[download_file]

Ultra-licht antivirus
ESET NOD32 Antivirus is een lichtgewicht. Hij gebruikt maar tussen de 35 en 40 MB van het geheugen, een fractie van wat andere oplossingen nodig hebben.

Intuïtieve en aangename interface
ESET NOD32 Antivirus 4 is nog gemakkelijker te gebruiken. De gebruikersinterface is nog intuïtiever en aangenamer. De precisie van de instellingen zorgen voor een minimum aantal alarmen en heel weinig tussenkomst van de gebruiker. De 'geavanceerde modus' geeft ervaren gebruikers de mogelijkheid om de instellingen te verfijnen

Meermalen bekroond
ESET bezit het record aantal VB100 awards (64) uitgereikt door het onafhankelijke testlab Virus bulletin die proactieve detectie testen. (www.virusbtn.com). Het antivirus NOD32 is gekozen tot beste proactieve detectie en lichtste antivirus in 2008 door het Europese testlab AV-Comparatives.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business