Nieuws

Gratis OnLive-console voor trouwe klanten

OnLive, de cloudgamingdienst die volgend jaar naar België komt, trakteert zijn trouwe Amerikaanse gebruikers op gratis speeltijd en zelfs een console.

Vorige week stelde OnLive zijn Game System voor in de Verenigde Staten. Met dit stukje hardware kunnen gebruikers vanaf december videospellen naar hun televisie streamen. Eerder kon dit al naar een Mac of pc.

Aantal gebruikers stijgt
De voorstelling van de OnLive-console was een groot succes, lezen we op de officiële blog. Sindsdien steeg het aantal gebruikers als nooit tevoren. Om dat te vieren, en ook omdat het in de Verenigde Staten vandaag Thanksgiving is, trakteert OnLive zijn trouwe klanten.

[related_article id=”152275″]

Iedereen die vóór 23 november spelkrediet aankocht in de vorm van een PlayPass, krijgt een code in zijn of haar mailbox waarmee een game naar keuze onbeperkt gehuurd kan worden. Wie al twee of meer PlayPassen aankocht, krijgt zelfs een OnLive-console ter waarde van 99 dollar.

Terugbetaald
Enkel de verzendkosten en eventuele taksen zijn voor de rekening van de speler. Wie aan die laatste voorwaarden voldoet en al een OnLive Game System voorbestelde, krijgt zijn aankoop terugbetaald.

Belgacom zal 2011 als enige provider in België en Luxemburg de dienst van OnLive in combinatie met de console gedurende drie jaar in zijn combinatiepakketten mogen aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business