Nieuws

Moet deze man gestenigd worden?

Meer dan 85.000 Facebookgebruikers konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en openden de link “This American GUY must be Stoned to Death for doing this to a GIRL”, die al hun vrienden zo leuk lijken te vinden.

Als je de link opent, word je doorverwezen naar een valse YouTube-pagina waar het ophefmakende filmpje vol ongeduld wacht om afgespeeld te worden. De website is wel bijzonder slecht nagemaakt, want in plaats van YouTube vermeldt het logo FouTube.

IQ-test
Klik je op het filmpje om het af te spelen, dan ‘like’ je het automatisch en word je doorverwezen naar een IQ-test. Als je deze hebt ingevuld wordt er naar je mobiele telefoonnummer gevraagd, waar de resultaten van je test naartoe worden gestuurd.

Een IQ-test is eigenlijk overbodig als je je nummer ingeeft en met de gebruikersovereenkomst akkoord gaat. In de voorwaarden staat immers beschreven dat je een contract afsluit om tegen betaling dubieuze content op je mobiele telefoon te ontvangen.

Aziaat ramt vrouw in elkaar
Ben jij een van die 85.000 die in de val zijn gelopen en wil je nog altijd weten wat die man nu op zijn kerfstok heeft? Surf dan naar bypassfanpages.com en laat je teleurstellen door een korrelig filmpje van een Aziatische man die een vrouw in elkaar ramt.

Klik dus nu hier! Het kost je niets en je kan weer meespreken op Facebook. Geen enquêtes of persoonlijke gegevens die je moet invullen, eerlijk waar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business