Nieuws

Sony hint op PlayStationtelefoon

Volgens de geruchten zou de PlayStationtelefoon al een maand moeten bestaan. Maar uitstel is geen afstel, zo laat Sony doorschemeren.

Sony’s baas voor netwerken Kaz Hirai heeft op technologiebeurs CES in Las Vegas net niet bevestigd dat de PlayStationtelefoon eraan komt. Voor de Britse technologiesite The Register is dat reden genoeg om aan te nemen dat het gadget op komst is.

Hirai beloofde aan journalisten op de beurs dat er binnenkort grote aankondigingen aankomen. Dat ‘binnenkort’ kan duiden op het Mobile World Congress in Barcelona.

[related_article id=”161563″]

Ook concreet
Gelukkig heeft Hirai ook concrete dingen gezegd. Sony gaat een reeks tabletcomputers lanceren. Wanneer dat zal gebeuren, is niet duidelijk. En of de tablets met Android of Windows 7 gaan werken, is eveneens een raadsel.

Hirai heeft ook de strategie van Sony voor 2011 toegelicht. De Japanse elektronicareus wil zijn bestaande merken en expertise gaan gebruiken voor zijn hele productgamma. Hirai heeft daarbij ook de naam PlayStation laten vallen.

Sony heeft die truc in het verleden ook al toegepast, onder meer door de merknaam Walkman aan een telefoon met mp3-speler te koppelen, en met de Cyber-shottelefoons.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business