Nieuws

Google-app lost sudoku’s op

Google Goggles, de mobiele applicatie die afbeeldingen en tekst herkent, kan voortaan ook sudokupuzzels oplossen. Versie 1.3 van deze app kan ook sneller streepjescodes en advertenties scannen.

Met Google Goggles op je smartphone kan je snel meer informatie over een product opzoeken als je in een winkel staat: je laat de applicatie het product even bekijken, en Goggles schuimt het internet af op zoek naar recensies, prijzen en beschikbaarheid in onlineshops. Dat kan door middel van de cover van een boek, het hoesje van een cd of de streepjescode van een product.

Advertenties scannen
De nieuwe versie 1.3 van deze mobiele Google-app kan ook advertenties in magazines en kranten detecteren, en je in een handomdraai meer informatie bezorgen over de aanbieding of over het merk. Voorlopig is dat enkel mogelijk met printadvertenties uit de belangrijkste Amerikaanse kranten en magazines van na augustus 2010.

Maar de opvallendste nieuwigheid aan Google Goggles is dat het nu ook sudoku’s kan oplossen. Als je tijdens het oplossen van zo’n puzzel vastzit en het toch graag wil opgelost zien, moet je je smartphone even een foto van de sudoku laten maken, en binnen de kortste keren krijg je van Google de oplossing. Sneller dan een sudokuspecialist, zo blijkt uit dit filmpje.

[related_article id=”158901″]

Goggles is zowel voor Androidtoestellen als voor de iPhone beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business