Nieuws

Android-apps downloaden kan op je pc

Apps installeren op je Androidtelefoon kan vanaf nu ook door met je computer naar de website van de Android Market te surfen.

Tot vandaag kon je de Android Market alleen met je smartphone bereiken. Daar komt nu verandering in met de website market.android.com, die Google heeft gelanceerd tijdens een persevenement in hun hoofdkwartier in Mountain View, Californië. De zoekgigant stelde er ook Honeycomb, de tabletversie van Android, officieel voor.

Draadloos installeren
Als je op de website inlogt met je Google-account, kan je door de appcatalogus van de Android Market bladeren, en apps naar je smartphone of tablet verzenden met een druk op de knop. Je kiest een of meerdere Android-toestellen die je bezit uit het lijstje en enkele seconden later wordt de app draadloos gedownload en geïnstalleerd.

[related_article id=”161563″]

Onder het tabblad My Market Account zie je alle programma’s die je hebt aangekocht of gratis gedownload. Een app van je smartphone of tablet verwijderen via de website is (nog) niet mogelijk.

Apps aanraden
De Android Market-website maakt de zoektocht naar een leuke app overzichtelijker. Wil je een app aanraden aan je vrienden, dan kan je een directe link naar ze mailen. Als ze die openen op hun smartphone of tablet, dan opent de juiste pagina in de Android Market-app. Een link posten op Twitter is ook mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business