Nieuws

Kindle ligt in Britse winkels

Amazon gaat de Kindle in twee Britse winkelketens verkopen. Een alternatief dus voor Nederlanders die de e-lezer niet uit de VS willen importeren.

Voortaan kan je in Groot-Brittannië in een filiaal van Carphone Warehouse of Best Buy UK binnenstappen en met een Kindle onder de arm weer naar buiten lopen. In de VS wordt de populaire digitale boekenlezer sinds vorige zomer in de Target-winkelketen en sinds 6 maart in de AT&T-filialen verkocht. Dat meldt Paidcontent.

Invoerkosten
In Nederland en België is de enige officiële manier om aan een Kindle te komen via de Amerikaanse Amazonwebsite. Voor het goedkoopste model zonder 3G betaal je, afhankelijk van de verzendkeuze en de nieuwsgierigheid van de douane, omgerekend tussen de 130 en 150 euro.

[related_article id=”161563″]

Carphone Warehouse en Best Buy UK hanteren dezelfde prijs als de Britse webwinkel van Amazon. Voor het model zonder 3G betaal je 111 pond, dat is een kleine 130 euro. Het model met 3G-ondersteuning kost 152 pond of ongeveer 175 euro.

Tripje naar Engeland
Ben je van plan om een Kindle aan te schaffen en zie je de (lange) verzending uit de VS en eventuele invoerkosten niet zitten, dan is een tripje naar Groot-Brittannië misschien wel de moeite waard. Of je kan je Kindle door iemand anders laten meebrengen natuurlijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business