Nieuws

Roxio BackOnTrack™ 3 Suite

Deze suite bestaat uit drie modules. Instant Herstel is zowat het kogelvrije vest van je systeem. Het beschermt je pc in realtime tegen bijna-doodervaringen zoals gebruikersfouten en virusaanvallen. Dit onderdeel slaat de huidige systeemtoestand op, herstelt het register en de systeembestanden en verwijdert eventueel ongewenste software.

Wanneer je de computer herstart na installatie, verwittigt het programma dat het de status van je systeem heeft opgeslagen.

Je kan je machine op ieder gewenst moment terugzetten in een opgeslagen status via Roxio BackOnTrack. Dat geldt niet voor bestanden die je bijvoorbeeld hebt gewist en via deze weg hoopt terug te vinden. Omdat het bijhouden van deze statussen behoorlijk wat schijfruimte in beslag neemt, is er een tool aan boord om achterhaalde schijftoestanden op te ruimen.

Daarnaast is er de tweede module (Noodherstel) die een kloon van de volledige harde schijf, inclusief alle toepassingen en systeemvoorkeuren, op een externe schijf plaatst. Deze image kan je dan weer gebruiken wanneer je pc gestolen of beschadigd is.

De derde module is Bestandsback-up, de module die automatisch bestanden veilig wegschrijft op een doelschijf. De interface is rechttoe rechtaan en bevat voldoende toelichting.

Roxio BackOnTrack™ 3 Suite
Prijs: 49,99 euro (maart 2011)

PRO: Instant Herstel waakt streng.
CONTRA: geen synchronisatiemogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business