Nieuws

Review: MX vs ATV – Alive

MX vs ATV - Alive is een leuke offroadracer die voor de fans van motorcross en quadraces zeker voor het nodige plezier kan zorgen.

Agressief en toch realistisch

Enige hongerigheid is op zijn plaats in het geval van deze editie. Deze offroadracer, waarin je crossmotoren en quads over circuits stuurt die je virtuele nieren en gewrichten tot het uiterste belasten, doet precies wat je ervan verwacht. Het competitieve staat voorop. Het stuntwerk is gereduceerd tot wat kunstjes uithalen in de Free Ride-modus en een berekende ‘whip’ tijdens de dominante races. Die kostbare extra seconden van je tijd af te krijgen doe je door het juiste ritme te vinden en de beste route op de elke ronde weer anders bijliggende ondergrond te zoeken.
De gameplay is wat agressiever dan vroeger, maar daarom niet minder realistisch. Posities worden aangevochten en verdedigd met elleboogwerk. Een tikje van een rivaal leidt niet langer tot een automatische crash. Dat geldt dubbel in de fel bestreden shorttrackwedstrijden waar het deelnemersveld elkaar kruist. De ontwikkelaars hebben een aardig aantal officiële sponsors, moto- en accessoiremerken, alsook een lange rist grote namen uit de sport verzameld. Al komen die laatsten vooral uit Amerikaanse hoek. MX vs ATV – Alive is verder nog de eerste game in zijn genre waar de helmcamera een meerwaarde in de onderdompeling van deze motorsport brengt in plaats van je misselijk te maken. Een leuke extra voor een degelijke game die – niet onbelangrijk – een redelijke prijskaartje draagt. 

[related_article id=”160734″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business