Nieuws

Telenet verkoopt iPhone 4 voor 1 euro

Telenet verkoopt vanaf zaterdag de iPhone 4 in het wit en het zwart. Het toestel is verkrijgbaar met een abonnement van 30, 45 of 75 euro per maand gedurende twee jaar.

De iPhone 4 is bij Telenet voor een ‘verlaagde’ prijs beschikbaar in combinatie met drie Walk&Talk-tariefplannen. Wil je elke maand 30 euro aan Telenet afstaan, en dit gedurende twee jaar, dan betaal je voor het toestel toch nog 399 euro.

Tariefplannen
Bij Walk&Talk 45 is dat 199 euro en wie maandelijks 75 euro kwijt wil, krijgt er de iPhone 4 voor een symbolische euro bij. Heb je liever de versie met 32 GB opslaggeheugen, dan betaal je voor de twee minder dure abonnementen eenmalig honderd euro extra. Voor Walk&Talk 75 betaal je 98 euro extra voor 32 GB.

[related_article id=”158455″]

Inbegrepen in dat maandelijkse abonnementsgeld krijg je bij Walk&Talk 30 tweehonderd megabyte datavolume via 3G, bij Walk&Talk 45 vijfhonderd megabyte en bij Walk&Talk 75 één gigabyte. Een overzicht van het aantal belminuten en de sms’jes bij de verschillende tariefplannen vind je op onderstaande dia en op de website van Telenet.

Telenet-hotspots worden Wi-free
Wie een iPhone-abonnement neemt en nog geen breedbandklant is bij Telenet, krijgt voortaan gratis toegang tot de 1.200 hotspots in België en Luxemburg. Ben je al internetklant bij Telenet, dan was dit al gratis. Telenet herdoopt deze dienst Wi-free voor iPhone 4-gebruikers.

Maandelijks mag je 2 GB data verzenden en ontvangen via de Telenet-hotspots. Telenet herlanceerde ook zijn bestaande app om hotspots mee te lokaliseren en wist in de vragenronde te vertellen dat je nog steeds handmatig je gebruikersnaam en wachtwoord moet ingeven als je op een nieuwe hotspot wil inloggen.

Duur
Wie de rekensom maakt, ontdekt dat hij in het beste geval over twee jaar 1.119 euro kwijt is (Walk&Talk 30) voor mobiele telefonie, internet en een iPhone 4. Een iPhone 4 met 16 GB opslaggeheugen kost in losse verkoop 639,99 euro. Tel daar bijvoorbeeld twee jaar Mobile Vikings bij voor 15 euro per maand (2 GB data en 1.000 gratis sms’jes) en je komt uit op de ronde prijs van 999,99 euro. Aan jou de keuze.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business