Apple bevestigt de geruchten dat het tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie Mac OS X Lion, iOS 5 en iCloud gaat voorstellen. Topman met ziekteverlof Steve Jobs zal op maandag 6 juni de honneurs waarnemen op de WWDC ’11-conferentie van Apple in San Francisco. Dat schrijft de Amerikaanse hard- en softwareproducent in een persbericht. Op het programma […]


Apple bevestigt de geruchten dat het tijdens zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie Mac OS X Lion, iOS 5 en iCloud gaat voorstellen.

Topman met ziekteverlof Steve Jobs zal op maandag 6 juni de honneurs waarnemen op de WWDC ’11-conferentie van Apple in San Francisco. Dat schrijft de Amerikaanse hard- en softwareproducent in een persbericht.

Op het programma staan onder meer de onthulling van Lion, de achtste mijlpaal van Mac OS X en die van iOS 5. Daarnaast is er aandacht voor iCloud, de nieuwe clouddienst van Apple. Verwacht wordt dat Apple ook zijn muziekstreamingdienst zal lanceren tijdens de conferentie, maar daar wordt in het persbericht met geen woord over gerept.


[related_article id=”158256″]