Nieuws

Lady Gaga lanceert netwerk voor beroemdheden

Lady Gaga heeft met Born This Way nog maar net een nieuw album uit en is druk in de weer met de promotie daarvan. Maar dat belet haar niet om zich ook op andere projecten te storten. De popdiva, die extreem populair is op Facebook en Twitter, gaat een nieuwe sociaalnetwerksite voor sterren opzetten.

Gaga’s manager Troy Carter vertelt aan de New York Times dat de nieuwe website zal luisteren naar de naam Backplane. De netwerksite zal plaats inruimen voor muziek, beroemdheden en technologie en moet een "platform bieden aan gemeenschappen om te communiceren over een specifiek gebied. Er is behoefte aan zo’n plek waar dat alles kon worden geconcentreerd", meent hij.

Backplane komt tot stand in samenwerking met Tomorrow Ventures, een bedrijf dat is opgericht door Eric Schmidt, bestuurder bij Google. Lady Gaga heeft twintig procent van de website in handen.

Lady Gaga staat boven aan de lijst Social 50, een ranking die de populariteit meet op sociaalnetwerksites. De zangeres heeft meer dan 10 miljoen volgers op Twitter en 35 miljoen fans op Facebook.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business