Apple wil het superdunne design van de MacBook Air ook op MacBooks met een schermdiagonaal van 15 en 17 inch toepassen. Dat beweren de nieuwssites MacRumors en Tuaw. MacRumors heeft vernomen dat een superdunne MacBook met een schermdiagonaal van 15 inch momenteel getest wordt op het hoofdkantoor van Apple. Vermoed wordt dat het toestel geen […]

Apple wil het superdunne design van de MacBook Air ook op MacBooks met een schermdiagonaal van 15 en 17 inch toepassen.

Dat beweren de nieuwssites MacRumors en Tuaw. MacRumors heeft vernomen dat een superdunne MacBook met een schermdiagonaal van 15 inch momenteel getest wordt op het hoofdkantoor van Apple. Vermoed wordt dat het toestel geen optische drive heeft en gebruikmaakt van een SSD, net als de MacBook Air. Of het toestel tot de MacBook Air- of Pro-lijn gerekend wordt, weet MacRumors niet.

Nieuwe reeks mogelijk dit jaar nog
Tuaw heeft hetzelfde gerucht horen waaien en doet er nog een schepje bovenop: er zou ook een superdunne MacBook met een schermdiagonaal van 17 inch in de maak zijn. De nieuwssite vermoedt dat de twee dunne modellen de nieuwe MacBook Pro-lijn zullen vormen en dat ze mogelijk dit jaar nog te koop zijn.