Nieuws

Mango komt mogelijk op 1 september

De Mango-update voor Windows Phone 7 dient zich wellicht snel aan. Mogelijk zelfs op 1 september, als HTC volgens de geruchtenmolen een aantal nieuwe WP7-toestellen gaat introduceren.

Ontwikkelaars hebben recent ook toestemming gekregen om Mango-compatibele apps naar de Marketplace te uploaden.

Het was Steve Ballmer die de Mango-update in februari aankondigde op het Mobile World Congress in Barcelona. Hoewel er al eerder een kleinere update voor Windows Phone 7 is geweest (NoDo), geldt Mango als de eerste grote update die het mobiel platform van Microsoft heel wat concurrerender maakt.

[related_article id=”161563″]

500 verbeteringen
De update zou zo’n vijfhonderd grote en kleine verbeteringen brengen. De belangrijkste zijn een mooi multitaskingsysteem, stemsturing en de mogelijkheid om teksten in te spreken, een sterke integratie van LinkedIn- en Twitter-feeds met contacten, een samengevoegde mailbox voor meerdere accounts en een sterke integratie waardoor informatie die apps leveren elders in het besturingssysteem te zien is. 

En heel belangrijk: de update verruimt ook de taalondersteuning. Windows Phone 7 is daardoor voor het eerst ook in het Nederlands.

Mango zal daarnaast voor bestaande WP7-toestellen beschikbaar zijn als gratis download. 

Welke toestellen HTC op 1 september toont, is niet bekend. Maar het is een publiek geheim dat het merk op die dag een event organiseert en daar wellicht WP7-toestellen toont. Het zou gaan om de Eternity met 3,7 inchscherm en de Omega, met een scherm van 4,5 inch.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business