Nieuws

Recovery Toolbox Undelete Free 1.0.0.0

[download_file] Het gebeurt sneller en vaker dan je denkt: je verwijdert een paar bestanden en beseft dat er een belangrijk document tussen zat. Recovery Toolbox Undelete helpt je het weer op te vissen.

Een bestand dat je verwijdert – zelfs uit de prullenbak – is niet echt van je schijf verdwenen. Zolang geen andere gegevens op diezelfde dataclusters belanden kan je de gegevens in principe nog terughalen. Zie je op tegen moeizaam en complex handmatig herstel, dan laat je er een undeleter als Recovery Toolbox Undelete op los.
Belangrijk om te weten: installeer zo’n tool nooit op dezelfde partitie als die waarop je naar gewiste bestanden speurt.
De tool laat zich heel eenvoudig bedienen. Je start het programma op als administrator en je geeft aan op welke partitie je wil zoeken. Het programma ondersteunt in principe alleen NTFS-geformatteerde partities. Vervolgens krijg je een hiërarchisch overzicht van de gewiste bestanden op die partitie, in de vorm van een boomdiagram. Inclusief een percentage dat aangeeft hoeveel clusters van het geselecteerde bestand inmiddels al zijn overschreven. Een zoekbalk maakt het ook mogelijk op (gedeeltelijke) bestandsnamen te zoeken.
Vervolgens hoef je maar aan te duiden welke bestanden je alsnog wil recupereren. Minpunt is wel dat je geen preview te zien krijgt van de geselecteerde bestanden. Nog even aangeven in welke doellocatie (op een andere partitie dus) de teruggehaalde bestanden horen terecht te komen en hopen maar dat de reddingsoperatie succesvol is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business