Nieuws

Windowstelefoon Nokia komt eind dit jaar

Nokiabaas Stephen Elop bevestigt in een interview dat de eerste telefoon met Windows Phone nog dit jaar van de band rolt.

Een andere hooggeplaatse Nokia-medewerker uit Australië liet eerder uitschijnen dat de telefoon het daglicht pas in 2012 zal zien, maar Elop nuanceert dat. “Dat komt doordat we de telefoon land voor land uitbrengen”, zegt hij. “En bij sommige landen valt die lanceerdatum inderdaad in 2012. Maar de Sea Ray zal in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt verschijnen."

Elop denkt dat het een zeer succesvol product wordt. "Nokia lanceert enkele unieke mogelijkheden, en de kwaliteit van het ontwerp en de sterkte van onze organisatie zijn geweldig. We zijn erg enthousiast over enkele agressieve verkoopdoelstellingen”, voegt hij nog toe.

[related_article id=”161452″]

Geen overname door Microsoft
Volgens Elop blijft Nokia een apart bedrijf en wordt het dus niet overgenomen door Microsoft. Hij omschrijft Motorola’s overname door Google als “een interessante verandering. Alles is momenteel wat onzeker, vooral voor de toekomst van het Androidplatform. Ik geloof dat dat vele Androidmedewerkers dwarszit.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business