Nieuws

Al Gore bevestigt komst nieuwe iPhones

Al Gore, voormalig Amerikaanse vicepresident en huidig bestuurslid van Apple, heeft verklapt dat er in oktober meerdere iPhones gelanceerd worden. De uitspraak van Gore is extra opmerkelijk omdat bestuursleden van Apple niets kwijt mogen over de toekomstplannen van het bedrijf.

De milieu-activist, die sinds 2003 in de raad van bestuur van Apple zetelt, deed die opvallende uitspraak in een gesprek met investeerders tijdens de Discovery Invest Leadership Summit in Zuid-Afrika. Een redacteur van het lokale Stuff Magazine, die aanwezig was bij de toespraak, bevestigt dit aan The Next Web. 

Meerdere toestellen
Het is niet duidelijk of Gore met iPhones meerdere nieuwe modellen bedoelt of eenzelfde model met verschillende opslaggroottes. Gore ging hier niet verder op in. Het gerucht dat Apple naast de vernieuwde iPhone 5 ook een goedkopere versie van de iPhone 4 wil uitbrengen, doet wel al een tijdje de ronde. 

[related_article id=”158256″]

Gisteren berichtte de technologieblog AllThingsD, doorgaans goed ingelicht als het op nieuwtjes over Apple aankomt, dat de iPhone-maker op 4 oktober een grote persconferentie plant. Verwacht wordt dat algemeen directeur Tim Cook dan de nieuwe iPhone(s) voorstelt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business