Nieuws

Digital Signage en Narrowcasting [Partner Info]

Al meer dan 20 jaar levert Koning & Hartman dagelijks hard- en software-oplossingen voor tal van applicaties, waaronder Digital Signage en Narrowcasting. Hierbij staat onze technische know-how centraal.

Hardware (platformen)
Op dit gebied werken wij samen met toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten zoals Aopen, Advantech, Nexcom en IEI Technology. Door deze samenwerking zijn we in staat om een groot assortiment aan technisch hoogwaardige producten te leveren.

Als aanvulling hierop zorgt onze jarenlange relatie met leveranciers zoals
Intel, Microsoft Embedded en Apacer voor een compleet geïntegreerde multi-media PC
oplossing.

[related_article id=”161452″]

Displays
Afgezien van de juiste hardware is natuurlijk het visuele aspect van de Digital
Signage oplossing heel belangrijk. Wij leveren hiervoor displays, eventueel uitgebreid met touchscreen-technologie van verschillende fabrikanten.

SoftwareUiteraard is ook de juiste software van groot belang voor het tonen van uw boodschap op het scherm. Koning & Hartman heeft een nauwe samenwerking met tal van software bedrijven gespecialiseerd op het gebied van Digital Signage en
Narrowcasting software.

Gratis Academy “Digital signage” op 8 december
Op donderdag 8 december 2011 organiseert Koning & Hartman in samenwerking met haar partners Aopen, Nexcom en Microsoft een uniek en kosteloos Digital Signage seminar. Op deze dag nemen we een kijkje in de toekomst op het gebied van Narrowcasting en Digital Signage. Alle trends over de nieuwe DS spelers, Displays en de laatste technologische ontwikkelingen worden deze dag uitgebreid aan u gepresenteerd. Wij ontvangen u graag op 8 december 2011 vanaf 12.00 uur en verwelkomen u met broodjes. Het programma begint om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.
Schrijf u in via onze website onder onze Academy / Digital Signage seminar.

Over Koning & HartmanMisschien kent u Koning & Hartman nog niet, maar u bent deze week waarschijnlijk al 5 keer met ons in aanraking gekomen. Wanneer? Bijvoorbeeld als u mobiel belt, tv kijkt, door een draaideur loopt, met het openbaar vervoer reist, en zelfs wanneer u thuis water drinkt. Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door onze oplossingen, diensten en producten. We werken daarbij samen met toonaangevende merken. Samen met onze partners leveren wij technische oplossingen en diensten binnen de Telecom, Industrie en Infrastructuur. En dankzij onze ondersteuning worden de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper.

Nieuwe webshop
Wilt u snel online een product bestellen? Ga dan naar onze compleet nieuwe
webshop! Op www.koningenhartman.com vindt u in de webshop onze automation producten en kunt u meteen een order plaatsen.

Meer informatie over Digital Signage en Koning & Hartman vindt u op onze
website  en webshop www.koningenhartman.com
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business