Nieuws

DVD Slideshow GUI 0.9.4.2

Je hebt een aantal videoclips en een reeks foto’s die je graag naar een dvd zou omzetten. Spreekt een combinatie van weinig werk en fraaie resultaten je wel aan, geef DVD Slideshow GUI dan een kans.

Nog voor de eigenlijke installatie blijkt al dat DVD Slideshow GUI uit verschillende vaatjes tapt. Standaard wordt namelijk een aantal componenten mee geïnstalleerd die volgens de makers essentieel zijn voor de goede werking van het programma. Het gaat dan om een aantal videocodes (XviD, ffdshow), om tools voor videoscripting (AviSynth en Avsp), om Imgburn voor het branden van dvd’s en om een GUI voor het maken van dvd-menu’s.

[download_file]

Het programma zelf laat zich makkelijk bedienen. Eerst haal je de gewenste foto’s (jpg, bmp of png), presentaties (.odt of .ppt) en/of videoclips op (avi of avs). Die plaats je vervolgens in de gewenste volgorde.

Vervolgens kun je uit meer dan tweehonderd overgangen en honderd geanimeerde effecten putten. Op de website zijn bovendien nog meer exemplaren beschikbaar. Het is ook mogelijk verschillende effecten te combineren en die met behulp van keyframes nauwkeurig in te stellen. Verder kun je nog achtergronden en ondertitels toevoegen. Je kunt ook precies instellen hoelang elk item moet duren.

Ben je klaar, dan kan je de presentatie naar dvd-video branden of exporteren naar een ander videoformaat, waaronder mpg, mp4, avi en flv.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business