Nieuws

Nokia maakt hoofdtelefoons met Monster

Nokia heeft deze week veel te vertellen over nieuwe Windows Phone 7-toestellen, die zijn uitgerust met een eigen muziekfunctie. Om daarvan te kunnen genieten, komt er ook een reeks felgekleurde hoofdtelefoons. De Finnen werken daarvoor samen met Monster.

Er zijn twee aparte hoofdtelefoons die samen door Monster en Nokia zijn ontworpen. De Nokia Purity HD-headset is min of meer een klassieke on-ear-hoofdtelefoon. Er wordt vooral gepronkt met design. Het ontwerp is zeer glad en doet futuristisch aan, en kan plooien om de draagbaarheid te verbeteren. Naast een zwart model komt er een felblauwe en –roze versie op de markt.

Niet toevallig zijn dat dezelfde kleuren waarin de nieuwe Lumia 800-smartphone van Nokia verkrijgbaar zal zijn. Ook de in-ear Purity Stereo Headset is in die drie kleuren verkrijgbaar, plus een witte uitvoering.

[related_article id=”161563″]

Zowel de in- als on-ear-hoofdtelefoons hebben knoppen om muziek te bedienen. Maar die werken volgens de specificaties alleen op Windows Phone 7-telefoons, niet op andere merken. Prijzen van de twee headsets zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business