Nieuws

Belgacom zendt voetbal tweede klasse uit

Belgacom, de nieuwe partner en sponsor van Royal Antwerp FC, KV Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen, zendt de thuiswedstrijden van de vier clubs voor het seizoen 2011-2012 exclusief uit.

De wedstrijden zijn gratis voor alle Belgacom-klanten. Bovendien zal Belgacom een reality-programma uitzenden met een kijk achter de schermen van de vier clubs en hun streven om de bevordering naar de 1ste klasse te halen.

Vanaf zaterdag 12 november kunnen Belgacom-klanten elk weekend de thuiswedstrijden van de vier clubs gratis volgen op televisie, pc of Mac, tablet of smartphone.

De thuiswedstrijden van deze vier clubs zullen in principe op vrijdagavond, zondagmiddag of maandagavond worden uitgezonden, afhankelijk van de akkoorden tussen de clubs en de betrokken steden. Dit betekent op andere tijdstippen dan de vijf wedstrijden van de Jupiler Pro League en de twee wedstrijden van de Primeira Liga, die al te zien zijn op Belgacom11.

De wedstrijden zitten in het basisaanbod van Belgacom TV, en Woestijnvis verzorgt de productie van de rechtstreekse uitzendingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business