Nieuws

Aigon

Aigon is actief in verschillende Europese landen, waaronder België en Nederland. Je hebt de keuze tussen een standaardservice (vijf à tien werkdagen) en een duurdere expresdienst (binnen vier werkdagen).

De prijzen liggen in principe vast: 299 euro voor logische schade, 899 euro voor fysische schade. Voor de expresdienst liggen die prijzen op respectievelijk 999 euro en 1.599 euro.

Wij namen telefonisch contact op en kregen een medewerker aan de lijn die gebroken Nederlands sprak. Hij bevestigde de prijzen op de website. We moesten een onlineformulier invullen met bijkomende gegevens over de schijf. Na ontvangst  van het formulier haalde een koerier de schijf de volgende werkdag op. Die kosten zitten in de prijs inbegrepen.

Nieuwe schijf
Twee dagen later was de analyse afgerond: Aigon stelde terecht vast dat het om logische (structuur)fouten ging. Via een programma konden we zelf de namenlijst met gerecupereerde bestanden raadplegen. We hadden 72 uur de tijd om het effectieve dataherstel al dan niet te laten doorgaan.

Vier dagen later was de operatie afgerond. De gerecupereerde data werden op een nieuwe schijf geplaatst: dat gebeurt zonder meerprijs, zolang het om niet meer dan 250 GB gaat. 

Aigon
299 euro (exclusief btw) (oktober 2011)
Totale duur: circa 7 werkdagen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business