Nieuws

Dell 1355cnw

Er zijn niet veel multifunctionele ledprinters die klein genoeg zijn om op een bureau te zetten. De Dell 1355cnw slaagt hier wel in, en doet daar nog eens een hoge snelheid en uitgebreide scanmogelijkheden bovenop.

De scanner heeft een feeder van 15 pagina’s en scant tot een resolutie van 1.200 bij 1.200 dpi. Alleen jammer dat de papierlade maar plaats biedt voor 150 pagina’s. Dat is alleen voldoende als je niet meer dan 30 tot 40 pagina’s per dag afdrukt. Hij is wel snel: onze printtest van 15 pagina’s met diverse grafische kenmerken doet hij in iets meer dan drie minuten. Helemaal niet slecht gezien zijn prijsklasse.

Er is een PictBridge-aansluiting aanwezig om foto’s vanaf een camera of USB-stick af te drukken. De fotokwaliteit is meer dan behoorlijk voor een ledprinter. Het nogal kleine lcd-scherm is niet altijd even duidelijk, maar er zijn genoeg knoppen met specifieke functies, dus echt storen doet het niet. Hand-outs en grafieken komen goed tot hun recht, maar ook flyers en brochures zien er goed uit.

De Dell 1355cnw is de ideale multifunctional voor kleine ondernemingen die flexibel willen werken, op voorwaarde dat je niet te veel per dag afdrukt.

Dell 1355cnw
Prijs: 386 euro (november 2011)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business