Nieuws

iPhone 4 ontbrandt tijdens vlucht

Er rijzen nieuwe vragen rond de iPhone 4, nadat een spontane ontbranding van het toestel bijna een vliegtuig in lichterlaaie zette.

Tijdens een binnenlandse vlucht in Australië van Lismore naar Sydney werd de Apple-smartphone roodgloeiend. Het toestel begon te roken en moest geblust worden nadat het vliegtuig geland was.

Verklaring
De officiële verklaring van de nationale luchtvaartmaatschappij beaamt dat: “Regional Express (Rex) vlucht ZL319 van Lismore naar Sydney ondervond enkele problemen na de landing, toen het mobiele toestel van een van de passagiers een dichte rook uitstootte en begon te gloeien.”

[related_article id=”158256″]

“Het vliegtuigpersoneel handelde volgens de standaard veiligheidsprocedures en slaagden erin het gloeiende toestel te blussen”, aldus de verklaring.

Dit is niet de eerste keer dat er vragen rijzen rond de veiligheid en oververhittingsperikelen van de iPhone. In 2009 beschuldigde Apple zijn gebruikers er nog van dat ze de telefoon opzettelijk zelf oververhitten. Andere gebruikers ondervonden dan weer problemen met hun telefoon tijdens het opladen. De telefoon werd daarbij zo warm dat het de kabel van de oplader deed smelten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business