Nieuws

PlayBook eventjes goedkoper in België

De BlackBerry PlayBook wordt dan toch goedkoper in België. Al is het tijdelijk.

RIM verlaagde de prijs van zijn tabletcomputer, de BlackBerry PlayBook, in de VS. Dat zorgde voor een kleine stormloop op het toestel. Iets wat we kort daarvoor al hadden gezien met de HP Touchpad.

Begin deze week was het onduidelijk of de prijsverlaging ook voor Europa zou gelden. Zo was de versie van 16 GB even te vinden voor 299 euro bij bol.com. Al was die even later alweer verdwenen.

[related_article id=”152275″]

Intussen bevestigt RIM aan onze redactie dat er in België een tijdelijke promotie komt voor de tablets in enkele winkels. Daarbij zal de PlayBook van 16 GB 299 euro kosten. De versies van 32 gigabyte en 64 gigabyte zijn dan te koop voor 399 en 499 euro.

Welke winkels de toestellen goedkoper zullen aanbieden en hoe lang de lagere prijs van kracht is, zegt RIM niet. Maar gezien de tijd van het jaar zal de promotie waarschijnlijk komen en gaan met de eindejaarsperiode. Een kort overzicht van de specificaties kan je hier vinden.

Update 1 december, 11.30 uur:
RIM laat weten dat de volgende winkels meedoen met de promotie: Belgacom, Base, Allo Telecom, Fnac, Vandenborre, Photo Hall, Makro en Media Markt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business