Nieuws

Vijf unieke cadeaus

Je vrienden zijn uniek. De ene doe je een plezier met een replica van de Tardis, de andere weet niet waarover je het hebt ("Dokter Wie?"). Voor de speciale gevallen, de outcasts en de zonderlingen.

Gsm voor een andere generatieemporia.at
Voor wie de kleine nummertjes op zijn gsm niet goed meer ziet, of wie nooit zal wennen aan een aanraakscherm, is er Emporia. Het Oostenrijkse bedrijf maakt gsm’s voor – laten we het maar eerlijk zeggen – bejaarden.

Maar het is niet omdat oma van voor de oorlog is dat ze zonder gsm door het leven moet. Deze telefoons zijn eenvoudig in gebruik, met extra grote toetsen. Perfect om mee te nemen op een fietstocht, zodat kleinzoonlief haar kan komen ophalen als ze een lekke band krijgt. Het nieuwste model, de EmporiaClick, klapt zelfs netjes dicht zodat het minder plaats inneemt.

Prijs: € 120 (november 2011)

Emporia

 

Helemaal zen, helemaal opgeladenperpetualkid.com
Een beetje mobiele werker verzamelt al snel een hoop gadgets, die allemaal opgeladen moeten worden. Met dit Zen Charging Station hou je ze netjes bij elkaar en verstop je alle draden, terwijl het gras je de indruk moet geven dat je een levende plant op je bureau hebt staan. Eentje voor die overstreste collega of yogalievende tante.

Prijs: 20 euro (november 2011)

Zen

 

USB versus Het Kwademimoco.com
Iedereen heeft wel eens een USB-stick nodig en dat mag net zo goed een leuk exemplaar zijn. Doe je meteen het kind in je vriend/ broer/oom ook een plezier. Persoonlijk vind ik deze Batman wel geslaagd. Hetzelfde bedrijf heeft nog een hele reeks andere figuurtjes, waaronder Hello Kitty en Star Wars-personages. Het is alvast beter dan zo’n hondje dat tegen je USB-poort loopt aan te schurken.

Prijs: 16 euro (november 2011)

Batman

 

Voor de 007 in de familiethinkgeek.com
Iemand steelt op kantoor je vieruurtje? Dat vraagt om een onderzoek. En uiteraard heeft een echte MI5-agent echte gadgets nodig.

Deze Spycam Video Pen Camera ziet eruit als een onschuldige balpen, maar kan video’s en foto’s maken. De pen heeft een intern geheugen van 4 GB en neemt filmpjes op in een resolutie van 640 x 480, met geluid. Je paranoïde oom is nooit gelukkiger geweest.

Prijs: 50 euro (november 2011)

SpyPen

 

Little ball of fursquishable.com
Deze zachte robot van Squishable heeft de juiste grootte en vooral de juiste breedte voor een dikke knuffel. Ideaal voor de eenzame Android-fan, of je eigen kinderen die je beter zo jong mogelijk indoctrineert. Wil je het liever iets traditioneler, dan heeft de site ook schaapjes, draakjes, panda’s en andere dieren.

Prijs: 60 euro (inclusief verzending) (november 2011)

Squishable

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business